Workshops

ASTROLOGISK GRUNDKURS

016Välkommen till en fantastisk utbildning som öppnar dina ögon för helt ny värld av kunskap. Astrologi är starkt vanebildande och du ska veta att din värld kommer aldrig att bli som förr men.. Kursen riktar sig till nybörjare som snabbt vill lära sig grunderna i västerländsk astrologi.  Målet med utbildningen är att du själv ska kunna tolka ett horoskop.  Detta är en jätteroligt kurs när vi förutom att vi lär oss massor om astrologin – så lär vi känna varandra och har väldigt trevlig på kurskvällarna. Vi praktiserar astrologin direkt i gruppen och lär oss att tolka genom att jobba med varandras horoskop och diskutera.  Ingen tid läggs på horoskopsuträkning däremot får du en genomgång i hur man använder moderna astrodataprogram. Vi lär oss allt om: Planeterna och deras energier,  Stjärntecknen, Hussystemen, De fyraelementen, Kvalitéerna och Aspekterna.  


FÖRDJUPNINGSKURS I ASTROLOGI

renaissance_astrological_magic_2

Under 8 kvällar lär du dig att behärska följande tekniker: ARKETYPER: Hur du kan lära dig att känna igen människotyper och beteenden både hos dig själv och andra. LIVSCYKLER: Personlig utveckling och de viktiga passagerna i livet. TRANSITER: Visar oss ”när, var och hur” de rörliga planeterna påverkar oss. Vi skådar in varandras framtid, förflutna men även nuet. SYNASTRI: Vi analyserar kärleken och våra behov och önskningar samt hur och varför vi passar eller inte passar ihop. ASTROSEX: En analys av Venus och Mars innersta önskningar. KOMPOSIT: En fördjupande teknik som visar hur två eller flera personers samlade energi uttrycks. PROGRESSION: Ytterligare en teknik som visar individens mognad och utveckling.

TAROTKURS  

wpid-psychicreadingVälkommen till en oförglömlig helgkurs i spådom där du inte bara lär dig att hantera och förstå korten – du hittar magin inom dig själv! Under två hela dagar gör vi intuitionsövningar, meditationer och ut hur du kopplar på ditt inre flöde och finner din egen mediala kanal. Detta varvas med praktiska övningar med korten teori och teknik. Du får kul tips, lär dig olika trix och får ett par goda skratt dessutom. Du kommer kunna spå innan helgen är över – på riktigt! Vi har ännu inte satt något datum till nästa kurstillfälle.