TJÄNSTER

STORA ASTROLOGI KONSTULTATIONEN

4cab32fd742c869abf3a09a23d8dba75-193x300Här vänder jag mig till dig som är intresserad av astrologi på riktigt, som önskar få en grundlig genomgång. Jag använder en rad avancerade tekniker och går igenom allt i ditt födelsehoroskop – karaktär, livsväg, framtidsprognos, relationer, progressionshoroskop mm. Det finns tid att gå in på djupet. Den här konsultationen är informationsspäckad och väldigt givande. Du får nycklar till att förstå dig själv, nya insikter och aha-upplevelser. OBS! Jag behöver ha dina födelseuppgifter (ÅÅ-MM-DD, födelseplats och tidpunkt) 1 vecka före vårt möte så jag hinner förbereda mig. Maila över informationen till: margareta.isis@gmail.com + mobilnummer. Två utförliga datautskrift ca 25 sidor lång innehållande ditt karaktärshoroskop + en framtidsprognos ca 15 sidor – ingår i priset. Tid c:a 90 min  Kostnad 1200 kronor

ASTROLOGISK FRAMTIDSPROGNOS

rabbitGenom att jämföra ditt födelsehoroskop med planeternas rörelser under året, ser vi vilka områden i ditt liv som är speciellt aktiverade och kan förutsäga vad trender och tendenser och även förutspå troliga händelser i ditt liv. Detta kallas transit och progressions horoskop. En prognos kan ses som en väderleksrapport och ger dig insikt och möjligheter förstå dina processer. Är du medveten kan du alltid göra det bästa av situationen. Är det ett positivt flöde på gång gör du klokt i att utnyttja det. Jag använder flera olika astrologiska tekniker – transit, progression är några av dem. Den här konsultationen kräver mycket förberedelser innan vi träffas så jag behöver ha dina födelseuppgifter (ÅÅ-MM-DD, födelseplats och tidpunkt) 1 vecka före vårt möte så jag hinner förbereda mig. Maila över informationen till: margareta.isis@gmail.com + ditt mobilnummer om jag behöver fråga något. En utförlig utskrift ingår i samtal.  Tid 1 timme  Kostnad 850:-

ASTROLOGI & TAROT

wheel_of_fortune-170x300Detta är utan tvekan min populäraste konsultation. Här blandar jag teknikerna och låter läsningen flöda. Jag låter dig som kund styra samtalsämnet. Horoskopet, tarotkorten, intuitionen och mina mediala förmågor är verktygen. Är du ny kund hos mig börjar vi med att gå igenom ditt horoskop och de allmänna trender jag ser. Du får fråga hur mycket frågor du vill.  Nästan alla frågor kan besvaras. Du hinner gå igenom din personlighet, din framtid, relationer generellt eller med någon särskild person, barn, pengar, karriär mm. En horoskops utskrift ingår i priset. Tid: 1 timme Kostnad:  850 kr

ÅTERBESÖK/SNABBKOLL AV NUET

Halvtimmen är avsedd främst till för dig som redan är kund hos mig och behöver få svar på en aktuell fråga. Vid korta besöket ligger fokus på här och nu och jag använder mig av astrologin, tarotkorten och min mediala förmåga för att hjälpa dig. Det är dig, ditt liv, det som sker runt dig nu och i den närmaste framtiden. Du har möjlighet att fråga mig om det som är viktigt för dig. Kärlek, arbete, pengar, barn – vad än du funderar på. Tid 30 minuter Kostnad 500 kronor

lilla-sol-mane

RÅDGIVNING PÅ DISTANS

Du som har svårt att komma och träffa mig på min mottagning i Stockholm har ändå möjlighet att få en konsultation. Det fungerar nästan lika bra att jobba över Skype eller telefon. Bokar gör du som vanligt via BokaDirekt.se men se till att markera distansläsning när du bokar.
  • För att det här ska fungera finns det några steg vi behöver ta oss över först: Jag behöver ha dina födelsedata: ÅR-MM-DD, födelsetid och födelseplats i förväg. Maila den informationen till mig på margareta.isis@gmail.com. Skriv tydligt att det gäller en distansläsning.
  • Jag mailar över ditt horoskop + framtidsanalys till dig innan vi talas vid. Du får en PDF-fil på mail. Det finns också möjlighet att jag skickar papper per post med detta medför en extra kostnad på 50 kronor.
  • Mitt arvode måste sitta på mitt konto före konsultationen. Swisha pengarna till nummer 0704 88 83 88 eller betala in till Isis Kammares bankgiro 5435-1887.
  • På Skype hittar du mig listad under mitt namn, Margareta Hedin. Föredrar du en telefonkonsultation är numret 0704 – 88 83 88 eller 08-10 45 55. Jag vill att du ringer upp mig. Jag väntar på ditt samtal vid inbokad tid.
 

2013-01-02 14.19.51MIN MOTTAGNING

Jag tar emot för personliga konsultationer i min mottagning ovanpå butiken Isis Kammare, Storkyrkobrinken 8 i Gamla Stan, Stockholm. Jag föredrar att träffa dig personligen. Ingenting kan jämföras med magin och dynamiken som uppstår ett personligt möte. För den som inte kan komma hit erbjuds möjlighet att välja Skypemöte, telefonkonsultation eller att köpa personliga horoskopsutskrifter.
Betalning: Kontokort eller kontanter direkt till mig vid besök.
Behöver du avboka måste du göra det senast 24 timmar före. BokaDirekt  faktura automatiskt NoShows kunder – så det är inte jag som styr detta.
Alla alla angivna priser är inklusive moms. Företaget har F-skattesedel och naturligtvis skriver vi kvitto.