2013-01-02 14.19.51Hej! välkomna till Isis Kammare! Under sommaren har vi renoverat och ändrat inriktning på verksamheten. Vi har ingen butik kvar – dvs – vi har vissa stapelvaror – Lucky Mojo oljor – tarotkort – salvia och rökelser och lite smått och gott kvar. Men det finns ingen personal på plats. Tanken är att vi ska bygga upp en webshop. Den som ändå vill handla. Ring 08-10 45 55 eller maila margareta.isis@gmai.com så kan vi komma överens om en tid.   Margareta Hedin finns kvar som vanligt på övervåningen med sitt företag www.astrologic.se och ger astrologiska tolkningar och konsultationer med tarot.   Nytt är att Lovisa Hall – healer, massör, medium och reikimaster hyr in sig i det som en gång var butiken och ger behandlingar. Vi kommer med det här upplägget att kunna erbjuda en mötesplats, kunna ha kurser och kväll & helgaktiviteter mm. Är du intresserad av att hyra vår lokal är du välkommen att höra av dig.

Sorry, this entry is only available in Svenska.

ladda nedASTROBLOGGEN – Läs min populära astroblogg. Den ligger på  www.astrobloggen.damernasvarld.se

Logga liten

 

ASTROLOGI & TAROT Astrolog Margareta Hedin har sin mottagning och tar emot för personliga konsultationer här på Isis Kammare.  Telefon: 0704 – 88 83 88 eller 08- 10 45 55  www.astrologic.se

Massage & Healing
Massage & Healing

MASSAGE & HEALING Lovisa Hall och företaget “En ängels väg till hälsa ” hyr in sig från hösten och framåt. Lovisa jobbar med massage samt Reiki healing och medialrådgivning. Hon är utbildad Reiki Master och certifierat medium. Följ henne på Facebook!